Zomer arrangement

De zomer mooiste periode van het jaar 1 juni t/m 31 augustus

Heerlijk kamperen midden in de bossen en op elk moment op de fiets kunnen stappen om het gehele Drents Friese Wold te verkennen en te genieten van alles wat er te doen is in Zuid-Oost Friesland.

  • Basisplaats € 875,00
  • Comfortplaats € 970,00
Inclusief

2 personen, gratis Wifi, warm water en douchen.

Exclusief:

elektra en toeristenbelasting.

Extra personen vanaf 3 jaar € 50,00
Hond € 50,00
Vrij familie gebruik (1e en 2e graad) € 85,00
Elektra per kWh € 0,35
Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1,00

Toeristenbelasting op nacalculatie op basis van daadwerkelijk verbleven nachten, met een maximum van € 37,00 per persoon.

Bekijk ook deze camping arrangementen

Weekend arrangement

Even met elkaar een lekker weekendje genieten in de prachtige bossen van Appelscha, zonder op zondag al vroeg de kampeerplaats te hoeven verlaten.

Lees meer

Voor-Zomer arrangement

Het begin van de zomer van 1 juni t/m 31 juli, vertoeven in de prachtige omgeving van Appelscha. Eindeloos fietsen en wandelen door het Drents- Friese Wold.

Lees meer

Juni-maand arrangement

Het is bijna zomer 1 juni t/m 30 juni kan jij ook niet wachten? Tijd om te genieten van de prachtige omgeving van het nationale park Drents-Friese Wold.

Lees meer

Mid-Zomer arrangement

De gehele zomer van 1 juli tot 31 augustus heerlijk kamperen midden in de bossen van het Drents Friese Wold. Heerlijk te genieten van de prachtige natuur.

Lees meer

Juli-maand arrangement

Het is eindelijk zomer! Kortom, het is tijd om de gehele maand Juli van 1 juli t/m 31 juli, te genieten van alles wat er in deze prachtige omgeving te doen is.

Lees meer