The Money game

Show me the money! Je speelt met kleine teams tegen elkaar en moet verschillende opdrachten uitvoeren.

It’s all about the money!! Je speelt met kleine teams tegen elkaar en moet verschillende opdrachten uitvoeren. Bij elke opdracht moet je geld inzetten. Lukt het je om de opdracht binnen de gestelde deadline te voltooien dan krijg je het bedrag dat jij hebt ingezet van de bank, lukt het niet… helaas dan moet je de bank betalen. Welk team heeft aan het eind van het spel het meeste geld verzameld.

  • Aanvang van activiteit in overleg.
  • De duur van deze activiteit is ongeveer 2,5 uur
  • Hoeft niet veel gewandeld te worden
  • vanaf 10 jaar

€ 18,50 per persoon
(vanaf 10 personen)

Bekijk ook deze activiteiten

Fort Veenhuizen

Ben jij met je team er klaar voor om het spel gebaseerd op Fort Boyard te spelen? Uitdagende fysieke en mentale inspanningen komen om de hoek kijken.

Lees meer

The Hunger Game

Shoot Out is onze nieuwste sensatie waarbij je met speciaal geprepareerde pijlen foampunt en boog op elkaar schiet! Je hartslag en adrenaline giert omhoog.

Lees meer

Klootschieten

Misschien niet wat je verwacht van klootschieten maar het is echt leuk! Vooral wanneer je bijvoorbeeld een familieweekend organiseert.

Lees meer

MTB Clinic

Durf jij de uitdagende Mtb clinic aan? Deze clinic is voor iedereen toegankelijk. Voor onervaren fietsers wordt er rustig gestart, terwijl er bij ervaren mtb’ers uitdagende parcoursen worden gefietst.

Lees meer