Mid-Zomer arrangement

De gehele zomer van 1 juli tot 31 augustus heerlijk kamperen

Midden in de bossen van het Drents Friese Wold, om op ieder moment op de fiets te kunnen stappen of de wandelschoenen aan te trekken en heerlijk te genieten van de prachtige natuur en uitgestrekte heidevelden.

  • Comfortplaats € 920,00
Inclusief

2 personen, gratis Wifi, warm water en douchen.

Exclusief:

elektra en toeristenbelasting.

Extra personen vanaf 3 jaar € 65,00
Hond € 45,00
Vrij familie gebruik (1e en 2e graad) € 100,00
Elektra per kWh € 0,40
Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1,00

Toeristenbelasting op nacalculatie op basis van daadwerkelijk verbleven nachten, met een maximum van € 37,00 per persoon.

Bekijk ook deze camping arrangementen

Weekend arrangement

Weekend arrangement

Even met elkaar een lekker weekendje genieten in de prachtige bossen van Appelscha, zonder op zondag al vroeg de kampeerplaats te hoeven verlaten.

Lees meer
Voor-Seizoenplaats (volgeboekt)

Voor-Seizoenplaats (volgeboekt)

Geniet van de eerste zonnestralen van het voorjaar. Van 27maart t/m 30 juni 2020 meepikken en genieten van de schapen met lammetjes op de heide en de opbloeiende natuur van het Drents-Friese Wold.

Lees meer
Seizoenplaats (vol geboekt)

Seizoenplaats (vol geboekt)

Het hele seizoen genieten van de prachtige bossen van Appelscha in het Drents – Friese Wold. Ontdek alles wat deze prachtige omgeving te bieden heeft.

Lees meer
April-maand arrangement

April-maand arrangement

Wil je ook de eerste zonnestralen van het kampeerseizoen volop mee maken? Ervaar en geniet van het steeds groener worden van de natuur. Van 27 maart t/m 30 april.

Lees meer
Mei-maand arrangement

Mei-maand arrangement

Mei één van de mooiste maanden van het jaar. 1 mei t/m 2 juni ook een gedeelte meivakantie en het hemelvaart- en Pinksterenweekend vallen in dit arrangement.

Lees meer

Pin It on Pinterest