Laatse informatie omtrent uw verblijf bij Boscamping Appelscha

 

Het is bijna zover….

Nog maar even en dan mogen we u verwelkomen bij Boscamping Appelscha. Op deze pagina vinden u alle laatste informatie die van belang zijn voor uw verblijf.

Als er na het lezen van deze pagina nog vragen onbeantwoord blijven, neem dan gerust contact met ons op.

Tot snel,

Engbert en Annie Siderius en medewerkers

Voorzieningen

Receptie
 • Inchecken
 • Fietsenverhuur
 • Regio informatie
 • Kranten
 • Warme broodjes (op bestelling)
 • Was- en droog munten voor de wasserette
Bospaviljoen Appelscha
 • Restaurant met terras voor lunch en diner
 • Afhaal snackbar
 • Verpakt ijs en schepijs

Veel gestelde vragen

none
Hoe laat mogen we aankomen en moeten we weer vertrekken

Vanaf ’s middags 14:00 uur zijn jullie welkom en we vragen jullie om de kampeerplek om 11:30 weer te verlaten. Hebben jullie een weekendarrangement, late uitcheck of een Hemelvaart of Pinksteren arrangement gereserveerd, dan is de vertrektijd uiterlijk 19:00 uur. 

Als jullie aan het einde van de dag de plek willen verlaten zonder arrangement, dan kan er bij de receptie een late uitcheck bijgeboekt worden. (indien de plek beschikbaar is)

Is een kampvuur of vuurkorf toegestaan?
Omdat onze groepsaccommodatie een met rietgedekt dak heeft en we midden in het bos zitten, wat gevaar oplevert voor bosbranden, zijn kampvuren en vuurkorven niet toegestaan. Barbecues zijn wel toegestaan, mits deze veilig worden gebruikt.
Vanaf hoe laat 's avonds moet het stil zijn?
Op de camping  moet het na 23:00 uur verluister stil zijn.
We hebben een hond, mag die mee?
Ja, op de camping zijn maximaal twee honden per kampeerplek toegestaan. Wij hanteren een tarief voor honden van € 3,50 per nacht.
none
Is er kabeltelevisie aanwezig?
Nee, wij bieden geen kabeltelevisie aan. Het is toegestaan om een schotelantenne te plaatsen, maar houd er rekening mee dat niet alle kampeerplekken ivm bomen een goede zichtlijn met de satteliet hebben. Digitenne werkt op onze locatie wel goed.
Wat voor stekker heb ik nodig?
U heeft om elektra af te nemen een Euro-stekker nodig. Dit is de standaard stekker die op alle campings in Nederland worden gebruikt.
Mag de auto bij de caravan staan?
Nee, om de rust op de velden te behouden en het veilig te houden voor kinderen, zijn auto’s op de kampeervelden niet toegestaan. Alleen bij het halen en brengen van de caravan of tent mag de auto het veld op. Bij het parkeerterrein staan bagagewagens waarmee u uw boodschappen naar uw kampeermiddel kunt brengen.

Fietsenverhuur

In een bosgebied hoort fietsen er natuurlijk ook bij. Kun je je eigen fiets niet meenemen, dan is het mogelijk om bij ons fietsen te huren. Wij hebben kinderfietsen, fietsen met 5 versnellingen, bakfietsen, elektrische fietsen en tandems. Direct naast ons terrein loopt één van de beste ATB routes van het land. Dit is dus de kans om eens een echte atb route te pakken. Wij hebben Atb’s in diverse maten. Ook kindermaten. Het is wel verstandig uw fietsen tijdig te reserveren.

Reglement Boscamping Appelscha

none
Reglement Boscamping Appelscha
 

 

 

 1. Plaatsing kampeermiddel

U dient uw kampeermiddel in het midden van de kampeerplek te plaatsen, met een maximale afstand van 1,5 m uit de achterzijde van de kampeerplaats.

 • Bijzettentje, partytenten, luifels en windschermen

Op iedere kampeerplaats mag 1 bijzettentje van max. 2×3 m. staan. Het plaatsen van partytenten en windschermen is niet toegestaan. Onder de luifel is het niet toegestaan grondzeilen en/of doorgroei matten te gebruiken.

 1. Honden

Per kampeerplaats zijn maximaal 2 honden toegestaan. Deze moet te allen tijde aangelijnd zijn en mogen niet los bij het kampeermiddel lopen. Uw hond moet buiten de camping worden uitgelaten. Uw hond(en) mogen absoluut geen hinder voor andere recreanten veroorzaken.

 1. Bezoekers

Bezoekers zijn geen bezoekersgeld verschuldigd. Logés (personen die bij de recreant blijven overnachten) dienen zich te melden bij de receptie en zijn, indien ouder dan 2 jaar, verplicht tot het betalen van overnachtingskosten en toeristenbelasting.

 1. Hygiëne

Wij houden van een schoon en net onderhouden terrein en gaan er vanuit dat ook u hieraan meewerkt. Gebruikt u het sanitair zoals u dat thuis ook gewend bent. Kinderen beneden 8 jaar mogen zich niet zonder begeleiding in en rond de toiletgebouwen bevinden.

 1. Rust

De meeste gasten komen voor de rust of zijn met kleine kinderen. Ter wille daarvan moet het ‘s avonds na 23.00 uur tot ‘s morgens 07.30 uur rustig op het terrein zijn. 

 1. Verkeer

Op het terrein is het niet toegestaan harder te rijden dan 5 km per uur, dit om de veiligheid van de vele kinderen. Uw auto behoort u na het plaatsen van uw caravan of tent op het parkeerterrein te parkeren. De kampeervelden zijn auto vrij. Auto’s mogen alleen op de velden komen bij op en afbreken van uw kampeermiddel. Voetgangers en fietsers hebben te allen tijde voorrang. 

 1. Kampvuur, vuurkorven en fakkels

Het is niet toegestaan een kampvuur aan te leggen of vuurkorven en/of fakkels te gebruiken. Barbecueën is slechts toegestaan op een reguliere barbecue.

 1. Voetballen

Om schade aan kampeermiddelen te voorkomen, mag er op de kampeervelden niet gevoetbald worden. Dit kan op het sportveld.

 1. Zwembadjes

I.v.m. veiligheid van kinderen én uw aansprakelijkheid zijn opblaasbare zwembadjes op uw kampeerplaats niet toegestaan.

 

Plattegrond

Pin It on Pinterest