Kano zwerftocht challenge

Vanaf de opstapplaats vaar je met de kano de oude Wijken van de veenafgraving van Ravenswoud in.

Met behulp van plattegronden moet je in de kano de verschillende punten zien te vinden. Op deze punten staat een instructeur te wachten met een opdracht. Welk team werkt het beste samen en lost alle opdrachten goed op?

  • Opstappen bij opstap plaats in Ravenswoud
  • De duur van deze activiteit is ongeveer 3 uur

€ 17,50 per persoon (vanaf 10 personen)

Bekijk ook deze activiteiten

Fort Veenhuizen

Ben jij met je team er klaar voor om het spel gebaseerd op Fort Boyard te spelen? Uitdagende fysieke en mentale inspanningen komen om de hoek kijken.

Lees meer

The Hunger Game

Shoot Out is onze nieuwste sensatie waarbij je met speciaal geprepareerde pijlen foampunt en boog op elkaar schiet! Je hartslag en adrenaline giert omhoog.

Lees meer

Klootschieten

Misschien niet wat je verwacht van klootschieten maar het is echt leuk! Vooral wanneer je bijvoorbeeld een familieweekend organiseert.

Lees meer

The Money game

Show me the money! Je speelt met kleine teams tegen elkaar en moet verschillende opdrachten uitvoeren. Welk team heeft het meeste geld verzameld?

Lees meer

MTB Clinic

Durf jij de uitdagende Mtb clinic aan? Deze clinic is voor iedereen toegankelijk. Voor onervaren fietsers wordt er rustig gestart, terwijl er bij ervaren mtb’ers uitdagende parcoursen worden gefietst.

Lees meer