Kano zwerftocht challenge

Vanaf de opstapplaats vaar je met de kano de oude Wijken van de veenafgraving van Ravenswoud in.

Met behulp van plattegronden moet je in de kano de verschillende punten zien te vinden. Op deze punten staat een instructeur te wachten met een opdracht. Welk team werkt het beste samen en lost alle opdrachten goed op?

  • Opstappen bij opstap plaats in Ravenswoud
  • De duur van deze activiteit is ongeveer 3 uur

€ 17,50 per persoon (vanaf 10 personen)

Bekijk ook deze activiteiten

Abseilen van de Bosbergtoren

Abseilen van de Bosbergtoren

Abseilen vanaf de het hoogste punt van Friesland. Dit kan nu vanaf de Bosbergtoren. De adrenaline zal door uw lijf gieren als u de stap over de rand zet.

Lees meer
The Hunger Game

The Hunger Game

Shoot Out is onze nieuwste sensatie waarbij je met speciaal geprepareerde pijlen foampunt en boog op elkaar schiet! Je hartslag en adrenaline giert omhoog.

Lees meer
Klootschieten

Klootschieten

Misschien niet wat je verwacht van klootschieten maar het is echt leuk! Vooral wanneer je bijvoorbeeld een familieweekend organiseert.

Lees meer
MTB Clinic

MTB Clinic

Durf jij de uitdagende Mtb clinic aan? Deze clinic is voor iedereen toegankelijk. Voor onervaren fietsers wordt er rustig gestart, terwijl er bij ervaren mtb’ers uitdagende parcoursen worden gefietst.

Lees meer
Handboogschieten

Handboogschieten

Na een uitgebreide instructie en diverse oefenrondes zal worden bepaald wie de beste schutter van het gezelschap is. Geschikt voor iedereen.

Lees meer

Pin It on Pinterest