Boscamping Appelscha in Drents Friese Wold

CAMPING VOOR NATUUR LIEFHEBBERS EN GEZINNEN MET JONGE KINDEREN.

 

Hou jij van kamperen in een natuurrijke omgeving tussen Drenthe en Friesland?

Dan is Boscamping Appelscha een zeer geschikte camping voor jou. De kleine en kindvriendelijke camping is natuurrijk gelegen op de grens van Drenthe en Friesland. Al bij aankomst ervaar je de rust die uitgaat van de camping en het Drents Friese Wold. Terwijl jij je op de kampeerplek installeert, hebben de kinderen hun weg al gevonden naar de ruim opgezette speeltuin of het omliggende bos. Ondanks je op een boscamping verblijft, hebben we meerdere plekken waar de zon zich regelmatig laat zien. Want ja, als de zon eenmaal schijnt wil je er toch van kunnen genieten? Dat maakt een vakantie in Drenthe natuurlijk helemaal compleet.

Waarom kamperen bij Boscamping Appelscha?

Kampeerplekken

 • 60 kampeerplekken
 • Grote plekken: 100 -120 m2
 • Gratis warm water
 • Gratis WIFI over de gehele camping
 • Camper stortplaats

Mooie Voorzieningen

 • Twee verwarmde sanitairgebouwen
 • Sanitairgebouwen geschikt voor mindervaliden
 • Wasmachine en -droger
 • Drie keer in de week activiteit voor kinderen tot 12 jaar

Leuke dingen doen

 • Binnenspeelruimte voor kinderen tot 6 jaar
 • Grote speeltuin met veel speeltoestellen, een luchtkussen en verhard basketbalveld
 • Speeltuintjes voor de kleintjes op de velden
 • Openbaar zwembad op ca. 2,5 km. afstand

Fraaie verschillende kampeerplaatsen wat kies jij?

camping appelscha bos

Ruime keuze uit verschillende kampeerplaatsen. Ochtendzon, avondzon, de hele dag zon of juist en kampeerplek met wat meer schaduw. Welke kampeerplek je ook kiest vanaf jouw kampeerplek kan je in ieder geval direct het bos inlopen. Rondom in de bossen, met mooie speeltuin en groot speelveld zullen de kinderen zich zeker vermaken.

Al onze kampeerplaatsen zijn zogenaamde Comfort plaatsen. Comfort kampeerplaatsen beschikken over 10A of 16A stroom en een water tappunt en riool afvoer op de plaats. De Comfort kampeerplaatsen zijn allemaal zeer ruim van opzet en overal is er een gratis goed wifi signaal te ontvangen.

Op alle kampeervelden vindt je in het midden een speeltuintje voor de allerkleinsten. Hier kamperen vaak gezinnen met jonge kinderen. Zo kun je, genietend vanuit je stoel, zien hoe jou kinderen heerlijk aan het spelen zijn. En als de kinderen zich vermaken, geniet jij ook van je wel verdiende vakantie.

Boscamping appelscha drenthe friesland 5

De kampeerplaatsen zijn ruim en royaal: 100-120 m2. Voldoende ruimte om je caravan of tent neer te zetten en daarnaast nog voldoende ruimte voor een trekkerstentje. En omdat de kampeerplaatsen zo groot zijn, heb je ook niet het idee dat de buren het eten uit je bord kijken.

Mooie en schone sanitairgebouwen dat wil toch iedereen.

Op de camping zijn twee sanitairgebouwen. De warme douche en het tapwater zijn GRATIS. Dus geen gedoe met geld, muntjes of pasjes. De sanitairgebouwen zijn voorzien van verwarming, zodat je ook in het vroege voorjaar lekker warm kunt douchen. In het grote sanitairgebouw vind je ook een familieruimte, waar je samen met de kinderen onder de douche kunt. Voor de kleinsten is hier een kinderbadje en aankleed gelegenheid.

Ook geschikt voor minder-validen

De familieruimte is ook geschikt voor minder-validen. De deur is extra breed en er zijn beugels bij het toilet en de douche.

Campingwas

In het sanitair gebouw bevindt zich ook een ruimte met de wasmachine waar je de grote en kleine “campingwas” kunt doen. Hier is ook een wasdroger aan.

Veel speelmogelijkheden op Boscamping Appelscha

Grote speeltuin, springkussen, kinderboerderij en nog veel meer leuke dingen

Uit onze ervaring en reacties is dat kinderen zich altijd uitstekend vermaken op Boscamping Appelscha. Voor kinderen is er veel te doen op het kampeerterrein. Je kunt allerlei sport en spelvarianten doen op het sportveld. Of gewoon lekker basketballen, spelen in de grote speeltuin of op het springkussen. In de kinderboerderij kunnen kinderen de geitjes of de ezel aaien. En in het Bosspeelhuis kunnen de kleintjes heerlijk binnen spelen in de ballenbak. In de schoolvakanties is er drie dagen per week een activiteit voor kinderen.

Plattegrond Boscamping Appelscha

Tarieven Boscamping Appelscha

none
Overige tarieven en toeslagen

 

OmschrijvingTarief
Late uitcheck laagseizoen (alleen bij beschikbaarheid)12,50
Late uitcheck hoogseizoen (alleen bij beschikbaarheid)15,50
Extra persoon of logé op kampeerplek per nacht5,00
Locatie voorkeur25,00
Gebruik van kampeermiddel door derden, per persoon per nacht5,00
Hond (per nacht)3,50
Kaart korting, Camping Key3,00
Wasmachine, inclusief wasmiddel5,50
Wasdroger4,00
Fietshuur per dag v.a.10,00
Bezoek (overdag)incl.
Warm waterincl.
Doucheincl.
Reserveringskostenincl.
Bijzettentje van max.  3x3mincl.
Elektra gebruik 10A of 16Aincl.

 

Leuke Arrangementen & Aanbiedingen

Pin It on Pinterest