Augustus-maand arrangement

Hartje zomer van 1 augustus t/m 31 augustus kom ook lekker kamperen in de bossen van Appelscha

Dat wordt genieten van de prachtige fietsroutes en eindeloze mooie natuur van het nationale park.

  • Comfortplaats € 530,00

Inclusief

2 personen, gratis Wifi, warm water en douchen.

Exclusief

Elektra en toeristenbelasting.

Extra personen vanaf 3 jaar € 35,00
Hond € 35,00
Elektra per kWh € 0,40
Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1,00

Toeristenbelasting op nacalculatie op basis van daadwerkelijk verbleven nachten, met een maximum van € 37,00 per persoon.

Bekijk ook deze camping arrangementen

Weekend arrangement

Even met elkaar een lekker weekendje genieten in de prachtige bossen van Appelscha, zonder op zondag al vroeg de kampeerplaats te hoeven verlaten.

Lees meer

Voor-Seizoenplaats

Geniet van de eerste zonnestralen van het voorjaar. Van 30 maart t/m 30 juni 2019 meepikken en genieten van de schapen met lammetjes op de heide en de opbloeiende natuur van het Drents-Friese Wold.

Lees meer

Voor-Seizoenplaats verlengt

De eerste zonnestralen van het voorjaar. Van 30 maart tot 13 juli 2019 meepikken en genieten van de schapen met lammetjes op de heide en de opbloeiende natuur van het Drents-Friese Wold.

Lees meer

April-maand arrangement

Wil je ook de eerste zonnestralen van het kampeerseizoen volop mee maken? Ervaar en geniet van het steeds groener worden van de natuur. Van 30 maart t/m 30 april.

Lees meer

Mei-maand arrangement

Mei één van de mooiste maanden van het jaar. 1 mei t/m 2 juni ook een gedeelte meivakantie en het hemelvaart weekend vallen in dit arrangement.

Lees meer

Hemelvaart Weekend

Het lekker lange weekend van Hemelvaart van 29 mei t/m 2 juni. Genieten van het Drents-Friese Wold. De vertrek tijd bij dit arrangement is om 18:00 uur i.p.v. 11:30 uur.

Lees meer

Pin It on Pinterest