MTB en Fiets Arrangementen

Stoere MTB Clinics en andere fiets arrangementen

MTB Clinic

mtbverhuurappelscha.nl

Uitdagende Mtb clinic welke voor iedereen toegankelijk is. Voor onervaren fietsers wordt er rustig gestart, terwijl er bij ervaren mtb’ers uitdagende parcoursen worden gefietst, waarbij uw grenzen worden opgezocht.

… lees meer

Steppen

stepverhuur appelschaSteppen is een vriendelijke, sportieve en gezonde manier van voortbewegen. Steppen is niet moeilijk. Van kinderen tot volwassenen, iedereen kan het! Bij Appelscha is het een prachtige omgeving in het Drents-Friese Wold om het steppen te combineren met natuur,  gezelligheid en eten en drinken.

… lees meer

MTB Clinic met luxe lunch

mtbverhuurappelscha.nlUitdagende Mtb clinic welke voor iedereen toegankelijk is. Voor onervaren fietsers wordt er rustig gestart, terwijl er bij ervaren mtb’ers uitdagende parcoursen worden gefietst, waarbij uw grenzen worden opgezocht. Voorafgaand of na het MTB’en kunt u genieten van een heerlijk lunch.

… lees meer

MTB Clinic met Bikershap

20140621_091836Uitdagende Mtb clinic welke voor iedereen toegankelijk is. Voor onervaren fietsers wordt er rustig gestart, terwijl er bij ervaren mtb’ers uitdagende parcoursen worden gefietst, waarbij uw grenzen worden opgezocht. Voorafgaand of na het MTB’en kunt u genieten van een heerlijke Bikershap.

… lees meer

GPS tochten met samenwerkingsopdrachten

gpsU vertrekt  lopend, op de fiets, of op de step met gps apparatuur de bos in.Via de gps moet u diverse punten aandoen. Op deze punten staat een instructeur met een samenwerkingsopdracht om uiteindelijk weer op de eindlocatie uit te komen.

… lees meer

Pagina 1 van 212