Boscamping Appelscha interessante arrangementen en leuke aanbiedingen

Ontbijt

ontbijtEen heerlijk ontbijt met croissantjes, warme broodjes en brood van de warme bakker. Slechts € 8,50 per persoon en kinderen voor € 5,50

… lees meer

Luxe Lunch

Luxe lunchEen heerlijke luxe lunch, met diverse belegde broodjes. Slechts € 16,00 per persoon en kinderen voor € 1,25 per levensjaar.

… lees meer

Kinder barbecue

Bospaviljoen AppelschaEen heerlijke barbecue, met het lekkerste vlees van de keurslager speciaal geportioneerd voor kinderen. Ideaal voor scholen en verenigingen. Voor slechts € 10,50  per persoon.

… lees meer

Basis Barbecue

Bospaviljoen Appelscha

Een heerlijke barbecue, met het lekkerste vlees van de keurslager en salades. Voor slechts € 17,00  per persoon en kinderen voor € 10,50

… lees meer

Luxe barbecue

Bospaviljoen AppelschaEen heerlijke barbecue, met een uitgebreide keus aan het lekkerste vlees, vis en salades.Voor slechts € 20,00 per persoon en kinderen voor € 10,50

… lees meer

Stamppot buffet

boerenkoolEen buffet met de lekkerste stamppotten. Voor slechts € 16,50 per persoon en kinderen voor € 1,25 per levensjaar.

… lees meer

Warm buffet

Bospaviljoen AppelschaEen  heerlijk buffet met warme gerechten, en met als afsluiter een uitgebreid ijs en dessert buffet. Voor slechts € 21,50 per persoon en kinderen voor € 1,25 per levensjaar.

… lees meer

Warm en Koud buffet

Bospaviljoen AppelschaEen  heerlijke combinatie van koude en warme gerechten, met als afsluiter een uitgebreid ijs en dessert buffet. Voor slechts € 25,00 per persoon en kinderen voor € 1,25 per levensjaar.

… lees meer