Activiteiten Groepsaccommodatie Appelscha activiteiten voor jong en oud

 

Fort Veenhuizen

image_00002Uw team moet een aantal opdrachten uitvoeren, hierbij komen zowel fysieke als mentale inspanningen om de hoek kijken. Er zijn hoogte-, doe-, en denkopdrachten in het spel aanwezig. Let wel dat elke opdracht maar door één teamlid kan worden uitgevoerd. U moet dus van te voren al uw strategie bepalen!
Opdrachten die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere; The Square, The Shower, the Tower, The Snake etc…Door middel van het uitvoeren van opdrachten kunt u codes bemachtigen. Als het goed is en u doet alles binnen de gestelde tijd, dan levert deze code een sleutel op…. Hoe meer sleutels hoe beter!!  … lees meer

The Hunger Game

12075028_1621229448144149_6484568527785557745_nShoot Out is onze nieuwste sensatie waarbij je met pijl en boog op elkaar schiet! Niet met scherpe pijlen maar met speciaal geprepareerde pijlen met foampunt. Je harstlag gaat omhoog, adrenaline giert door je aderen. Je moet in beweging blijven. Niet alleen om je te beschermen maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je ten aanval kunt gaan. Uiteraard zorgen wij voor de juiste bescherming en voor een geweldig spectakel!

… lees meer

Klootschieten

klootschieten-appelschaDe meeste mensen zullen bij het woord klootschieten niet weten wat ze precies moeten verwachten. Maar het is een ontzettend leuke activiteit om te doen, vooral wanneer je bijvoorbeeld een familieweekend organiseert. 

… lees meer

The Money game

00It’s al about the money!! Je speelt met kleine teams tegen elkaar en moet verschillende opdrachten uitvoeren. Bij elke opdracht moet je geld inzetten. Lukt het je om de opdracht binnen de gestelde deadline te voltooien dan krijg je het bedrag dat jij hebt ingezet van de bank, lukt het niet… helaas dan moet je de bank betalen. Welk team heeft aan het eind van het spel het meeste geld verzameld.

… lees meer

Pagina 1 van 3123