Fraaie verschillende kampeerplaatsen Boscamping Appelscha in Drenthe

Rondom in de bossen, met mooie speeltuin en groot speelveld

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende kampeerplaatsen. Ochtendzon, avondzon, de hele dag zon of juist en kampeerplek met wat meer schaduw. Ongeacht de kampeerplek die u kiest kunt u in ieder geval zo vanaf uw kampeerplek het bos inlopen.

U kunt tevens kiezen uit een Basis kampeerplek of een Comfort kampeerplek. Basis kampeerplaatsen beschikken over 4A stroom en een water tappunt op loop afstand. Comfort kampeerplaatsen beschikken over 10A stroom en een water tappunt en riool afvoer op de plaats. tevens zijn de Comfort kampeerplaatsen ruimer van opzet.

Op twee van de kampeervelden vindt u in het midden een speeltuin voor de allerkleinsten. Hier kamperen vaak gezinnen met jonge kinderen. Zo kunt u, genietend vanuit uw stoel, zien hoe uw kinderen heerlijk aan het spelen zijn. En als de kinderen zich vermaken…. doet u dat ook.

De kampeerplaatsen zijn ruim en royaal: 120-130 m2. Voldoende ruimte om uw caravan of tent neer te zetten en daarnaast nog voldoende ruimte voor een trekkerstentje. En omdat de kampeerplaatsen zo groot zijn, heeft u ook niet het idee dat de buren het eten uit uw bord kijken.

 

Bekijk tarieven Neem contact op